НЕ ПРОПУСТІТЬ!!!ДАРИ БОГА- МОЇ ДАРИ! ПОТУЖНА І ДІЮЧА МОЛИТВА! Про неї ходять легенди!!!

 

Я не один раз переконувалась у дії цієї молитви і раджу вам її від душі! Вона допоможе якщо: - вам бракує грошей, - ви захворіли, - у вас немає життєвих сил і енергії, - все іде шкареберть або вам не щастить, - ви відчуваєте тривогу або страхи, - проблеми на роботі, - у вас сімейні труднощі. Інколи вистачає 7 днів для того щоб результати стали помітні, але потрібно читати її кожного дня не меньше місяця! Також силу цієї молитви посилить, якщо ви поділитеся нею із 7 людьми! "Дари Бога — мої дари. Я користуюся кожним моментом цього дня. Зі мною Божественна гармонія, мир і достаток. Божественна любов виходить від мене, благословляючи всіх, хто потрапляє в моє оточення. Божественна любов зцілює мене зараз. Не буду боятися злого, бо Бог зі мною! Я завжди оточена священним ореолом Божественної любові і сили. Я стверджую, відчуваю, знаю і вірю рішуче позитивно в те, що чари Божественної любові і пильності направляють, зцілюють і піклуються про мене, всіх членів моєї сім'ї і про тих, кого я люблю. Я прощаю кожного і щиро випромінюю Божественну любов, мир і доброзичливість на всіх людей, де б вони не були. У центрі мого єства панує мир- це світ Бога. У цій тиші я відчуваю Його силу, наставництво і любов Його Святої Присутності. Я Божественною рукою направлена на всіх шляхах моїх. Я є чисте русло Божественної любові, благополуччя і здоров'я." На моєму каналі ви знайдете молитви і заговори на усі випадки життя. Їх в мене дуже багато, тому час від часу буду їх викладати для вас. Пишіть у коментарях які заговори і чудотворні молитви ви б хотіли бачити на каналі (на які теми). Так я швидше зрозумію ваші потреби і таким чином ваші питання і проблеми вирішаться щвидше. Якщо вам подобається мій канал і те, чим я ділюся із вами, ви можете віддячити: 5375 4115 0905 5781 і нехай Господь віддячить вас за вашу щедрість у мільйон разів більше! Якщо ви хочете звернутися до мене щоб я допомогла вирішити ваші будь-які особисті питання, напишіть мені на пошту: [email protected] Нехай Господь благословить Вас і ваших рідних! Ваша Астралія Дивіться також Найсильніша молитва-оберіг "Сім хрестів"
Чудотворна молитва дружини
Стародавня молитва за дітей
Більше відео на моєму каналі Астралія https://youtube.com/@astralia_channel?si=x0vxHgipWe_rjj3S
#молитва #молитваукраїнською #молитвиукраїнською #молитвапрозцілення #молитвазцілення #зцілення #молитваукраїнською #молитванакожендень #молитва #молитвазахист #молитваукраїнською #молитвазаукраїну #молитвадитини #молитваматері #захист #захистдому #захистродини