Євангеліє на кожен день (20 квітня)

 

Марка 8:27-31, зач. 35 Одного разу прийшов Ісус і учні Його в селища Кесарії Филипової. І дорогою Він запитував учнів Своїх, кажучи їм: «За кого Мене вважають люди?» Вони ж відповіли: «За Іоана Хрестителя; другі — за Іллю; а інші — за одного з пророків». І Він говорить їм: «А ви за кого Мене вважаєте?» Петро ж сказав Йому у відповідь: «Ти — Христос». І заборонив їм, щоб нікому не говорили про Нього. І почав учити їх, що Сину Людському належить багато постраждати, й відцураються Його старійшини, і первосвященники, і книжники, і буде вбитий, і на третій день воскресне. Зач. 322 (Євр. 9:24–28) Браття, Христос увійшов не в рукотворне святилище, створене за зразком істинного, але в саме небо, щоби стати нині за нас перед лицем Божим, і не для того, щоби багато разів приносити Себе в жертву, як первосвященник входить у святилище щороку з чужою кров’ю (інакше треба було б Йому багато разів страждати від початку світу); але Він раз назавжди, в кінці віків, з’явився, щоби знищити гріх жертвою Своєю. І як людям визначено один раз померти, а потім суд, так і Христос один раз приніс Себе в жертву, щоб узяти гріхи багатьох, а вдруге з’явиться не для очищення гріха, а для спасіння тих, що чекають Його. ---- Дорогі друзі та глядачі, будемо Вам вдячні за допомогу і підтримку каналу. Це можна зробити двома способами: • стати СПОНСОРОМ, натиснувши на кнопку "СПОНСОРУВАТИ" під нашим відео • ЗАДОНАТИТИ, зробивши переказ на картку Mono - 4441111150254427 Ваша допомога дуже важлива для нас :) Щиро дякуємо Вам за підтримку! — Також запрошую на свій особистий ТikTok канал за посиланням: