Описание: aktrakulkla P, Lan T, Hua J, Marek RF, Thorne PS, Hornbuckle KC. Polychlorinated Biphenyls in Food. Environ Sci Technol. 2020 Sep 15;54(18):11443-11452. doi: 10.1021/acs.est.0c03632. Epub 2020 Sep 3. PMID: 32816464; PMCID: PMC7759298.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7759298/ Not listed in in How Not to Age Citations Full Caption: Figure 2. PCB concentrations in foods (pg g-1 WW), calculated as the sum of the mean of the congeners measured in triplicate in each food item. The error bars indicate the standard deviation. Salmon was wild caught frozen; catfish and tilapia were farmed frozen; liver was beef and chicken; meat-free dinner was a mixture of frozen macaroni-and-cheese and tortillas; milk was 2%; and luncheon meat was ham and turkey breast.
Tags:
Поиск и фотоизображения предоставлены компанией Flickr с помощью сервиса Flickr API согласно Правилам пользования сайтом Flick.com и его сервисами. Графические изображения являются публичными, размещёнными их авторами в свободный доступ (Public) и физически расположены на серверах Flickr. Все права на фотографии принадлежат их авторам согласно пользовательскому соглашению сервиса Flickr.com и охраняются законами, регулирующими авторские права.